onsdag 26 januari 2011

Tydligen..

Så hade jag en blogg som jag inte skrivit i på sådär 200 år. Trevligt, kanske vi kan ta upp lite smått igen då!

Ja, senast jag skrev var ju i oktober 2009. Snart 1,5 år sen. Det har ju hänt en del sen dess.

Dem flesta vet nog eftersom jag trots allt håller kontakten med dem som är intresserade av det.

Kort sammanfattning:
Jag genomled en sjukskrivning på dryga året och är för första gången på väg ut i det "riktiga" livet. Det känns jäkla så bra. Jag har en praktik i Slottsträdgården Malmö, vilken jag trivs fantastiskt bra på. Underbara människor, bra chef och framförallt ett fantastiskt yrke. Jag kommer såklart att fortsätta inom detta, så jag söker till YH Hvilan som trädgårdsmästare/anläggare till hösten. Jag hoppade såklart av socionomprogrammet efter en dryg månad. Inget jag ångrar för fem korvören.

Min sambo lever och mår bra likaså mina älskade katter.

Min bror ska ha barn vilken dag som helst, vilket blir första syskonbarnet så det är lagom spännande. Väntar spänt vid telefonen hela dagarna.

Ja, vad händer mer då? Vi har nyss genomgått en ganska saftig vinter (kanske inte är slut?). Massa snö och kallt. Julen var ju nyss här och ett nytt år har börjat med en massa spännande saker hoppas jag. Ja, ny kläckta ungar inom familjen är ju bara en av dem :) Söker lite smått arbete som jag kan ha innan jag börjar på Hvilan (notera optimisten i mig). Har dock varit dålig i veckan. Feber, huvudvärk och lite annat smått och gott, men det verkar inte bli mer för jag känner mig bättre idag/nu och hoppas det fortsätter så. Så imorgon under en "ledig" dag så ska jag sätta mig och skriva ett antal personliga brev som jag kan få iväg, sen håller vi tummarna.

Dock har jag ett jäkla sjå i att skura badkaret för tillfället. Jag får det fan inte rent. Tips mottages tacksamt. Ska ta en runda efter jobb på fredag och se vad jag hittar för syrligt frätande ;)

Klockan är ganska mycket nu, då jag fick tillbringa en stund med att fixa tillbaks och spara bloggskrället, men det ska väl förhoppningsvis funka nu.

Så, jag tänker nog gå och snacka med kudden som mamma brukar säga.

Vi får väl se till så jag inte glömmer bloggen denna gången.

/M

1 kommentarer:

Anonymous Liane sa...

Undrade just vart du tagit vägen ? =p

8 feb. 2011 17:49:00  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida